Diskuse:The Voice Česko Slovensko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, momentálně je stránka opravena do podoby, ve které je podle mě velmi nepřehledná. Čtenář z toho akorát bude vyděsen, co že se se stránkou stalo. Nechápu proč zde nemůže být původní vzhled, který jsem zde vytvořil já. Byl bych rád, kdyby jste se k tomu i ostatní vyjádřili. 23. 4. 2012, 19:28 (UTC)

Původní vzhled narušoval jednotný styl Wikipedie. Původní podoba nebyla dostatečně přístupná pro zrakově postižené čtenáře. Původní zdrojový kód obsahoval řadu nestandardních obratů. Proč by to tady mělo být? --G3ron1mo 23. 4. 2012, 19:40 (UTC)
Nemyslím si, že by byla špatně přístupná pro zrakově postižené čtenáře. Bylo se v tom lépe vyznat než-li teď. Nechápu, když to může mít americká/anglická wikipedie, tak pro ne my. Kterákoliv jazyková verze wikipedie má povolené barvy v článku, pouze mi ne. Proto jsem zastánce své verze. Fanda 23. 4. 2012, 20:08 (UTC)
Myslet si můžete co chcete, ale slepý čtenář stěží podle barvy pozadí získá nějakou informaci. --G3ron1mo 23. 4. 2012, 20:20 (UTC)
Slepý člověk neuvidí nic, když je slepý. Kdo vymýšlí pravidla pro wikipedii? Neměli by být všude stejný (myslím v každé jazykové verzi) Fanda 23. 4. 2012, 20:24 (UTC)
Slepý člověk použije čtečku, která mu to přečte. Více vizte třeba zde. Pravidla si vymýšlíme sami. --G3ron1mo 23. 4. 2012, 21:14 (UTC)

Pánové, obě verze jsou hrozné. Co se týče verze kolegy Tvstrela, tak podoba tabulek Epizoda xxx:Výběr naslepo je naprosto příšerná. V tomto ohledu musím dát za pravdu kolegovi G3ron1movi. Netuším ovšem, co má proti sekcím od Epizoda: 6-8 dále. Upraveno na kompromisní verzi. Mimochodem při vaší hádce o grafiku jste si aspoň mohli všimnout, že v sekci Epizoda 25: Grandfinále byla uvedena nesprávná vítězka celé soutěže, což je mimořádně závážná chyba - jde totiž v podstatě o nejdůležitější věc v článku. Ona informace sice byla v článku uvedena ještě jednou, nahoře v sekci Série (tentokrát správně), nicméně závážnost to zmíněné chybě neubírá. --Vachovec1 (diskuse) 29. 10. 2012, 00:20 (UTC)

Co se týče mnou přidané kapitoly 3. sezóna mi prosím nevytýkejte, že TV Nova neoznámila vysílání soutěže. Hned v úvodu článku se píše o teoretickém vysílacím čase na podzim 2018 nebo jaro 2019. Podzim byl obsazený ale jaro nikoliv. Přičemž TV Nova nasazuje takto velké pořady právě na podzimy a jara (na podzim ji odpadl Český slavík který ji také držel sledovanost). Pozdější vysílání je nepravděpodobné protože v létě se pořady takto velkého formátu na Nově nikdy nevysílají a na podzim 2019 by Nova soutěž neoznamovala rok a půl dopředu. Proto jsou tam mnou přidané informace o vysílání.