Diskuse:The European Society for History of Law

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=The_European_Society_for_History_of_Law&oldid=4864674) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2010012510039212.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Já, autor tohoto textu (http://www.historyoflaw.eu/czech/home.html), souhlasím s tím, aby tento můj text byl sdělován prostřednictvím Wikipedie (http://cs.wikipedia.org/wiki/The_European_Society_for_History_of_Law) pod licencí GFDL (závazné znění: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html; neoficiální překlad: http://www.gnu.cz/article/36/) a pod licencí Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (závazné znění: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verze: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode). Beru na vědomí, že toto dílo může být libovolně upravováno a přebíráno dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.


Děkuji.

Za The European Society for History of Law JUDr. Jaromír Tauchen, Ph.D., LL.M.

Takto se to na wikipedii nedělá, musíte poslat email na OTRS "oddělení". Postupujte podle návodu zde - Wikipedie:OTRS. S pozdravy --Petr Losert 25. 1. 2010, 15:35 (UTC)