Diskuse:Teorie všeho

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Opravil jsem teorii superstrun na teorii strun, a nebudu se hádat, když to někdo revertuje. Jenže je to asi správnější, porovnám-li s jinými jazyky, a také na teorii strun odkazuje již i fyzika. -jkb- 14:34, 25. 1. 2005 (UTC)

Pokud vím, teorie strun je starší název doby před objevem supersymetrie. Ale používá se velmi často, zřejmě pro zkrácení. Takže až bude článek existovat, měl by existovat i redirect a tím je vyřízeno.
-- Egg 15:03, 25. 1. 2005 (UTC)

[[ar:نظرية التوحيد العظمى]] [[br:Peurunvanidigezh]] [[ca:Teoria de la gran unificació]] [[de:Große vereinheitlichte Theorie]] [[en:Grand unification theory]] [[es:Teoría de la gran unificación]] [[fi:Suuri yhtenäisteoria]] [[fr:Grande unification]] [[gl:Teoría da grande unificación]] [[he:תאוריה מאוחדת גדולה]] [[it:Teoria della grande unificazione]] [[ja:大統一理論]] [[pl:Teorie wielkiej unifikacji]] [[simple:Grand unification theory]] [[sl:Teorija velikega poenotenja]] [[sv:Storförenad teori]] [[vi:Lý thuyết thống nhất lớn]] [[zh:大统一理论]] [[zh-min-nan:Toā-thóng-it lí-lūn]] ten redirect se mi nelíbí z Velká teorie sjednocení...--H11 8. 10. 2008, 14:42 (UTC)