Diskuse:Startup

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Startup&action=historysubmit&diff=7354897&oldid=7267878) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2011090510005074.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Nemam problem s pouzitim definice na startup. Takze klidne publikujte John

Pokud ten text byl opravdu Váš, stačí zaslat na info-cs@wikimedia.org povolení, které najdete [http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:OTRS#Obsah_povoluj.C3.ADc.C3.ADho_e-mailu povolení. S pozdravem --Schuminka janička 6. 9. 2011, 11:01 (UTC)

Tenhle článek je typickým příkladem toho, jak je česká wikipedie absolutně amatérská. Ta definice startupu? To je super, že je převzatá ze serveru, ale když už, tak mohla být alespoň přepsána do encyklopedicky vhodné podoby. Tohle vypadá, jako kdyby někdo mluvil se svým kamarádem v hospodě. Plus hrubky a celková stylistika k ničemu. Elitní.

Dobrý den, článek můžete upravit. Editujte s odvahou. --Jana Lánová (diskuse) 8. 4. 2014, 15:02 (UTC)