Diskuse:Sprcha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Definice sprchy[editovat zdroj]

Sprcha nemusí být jenom v budově, třeba sprcha na pláži je na pláži a přesto je taky sprchou. --Bodlina 1. 1. 2012, 15:06 (UTC)

Všiml(a) jste si toho nápisu "Pracuje se"? Zřejmě ne. Pro Vaši informaci, sprcha může být také v autobuse,na jachtě, v kosmické lodi ... Dále se jako sprchování označují některé technologické operace třeba při výrobě desek plošných spojů. Pokud máte osobně kvalitní informace o sprchách na pláži, klidně je přidejte!Leotard 1. 1. 2012, 19:12 (UTC)
V pořádku, není třeba se hned zlobit. O sprše na pláží vím jen to, že není v budově, což je v rozporu s Vaší definicí. Dovolila jsem si na tento fakt upozornit. Bude-li to v definitivním článku jinak, zapomeňte na všechno, co jsem napsala. Pěkný večer, --Bodlina 1. 1. 2012, 19:27 (UTC)
Určitě se nezlobím. Problém je, že i já mám slušnější podklady právě jen ke sprchám v budovách. Proto budou ostatní aplikace (na pláži, v jachtě, v kosmické lodi) vlastně jen vyjmenovány jako výzva pro případné další autory. Leotard 2. 1. 2012, 08:17 (UTC)