Diskuse:Rudolf Margolius

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (Margolius.co.uk) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2007022110019513.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Prosím o zdůvodnění zkrácení, takle přemýšlím, jestli to není spíše na revert. Děkuji --Chmee2 14:23, 3. 2. 2007 (UTC)

Rudolf Margolius[editovat zdroj]

Dal jsem znovu delsi text a ackoliv mam dovoleni pouzit od autora, clanek je blokovany.Tatraplan 20:12, 3. 2. 2007 (UTC)

Neutralita clanku[editovat zdroj]

Dejte prosim vedet kdo ma namitky o neutralite tohoto clanku abychom to pomohli odstranit, nechci ze clanku udelat pahyl jak mnoho stranek v ceske verzi v tomto tematu dopadly? Tatraplan 16:35, 4. 2. 2007 (UTC)

Článek potřebuje jistě nějaký neemocionální encyklopedistický řez, tedy upravit, v žádném případě sem však šablona NPOV nepatří - uvedená fakta jsou v pořádku. Navrhl bych ovšem, ponechat zde fakta o RM samotném, část pak tedy přenést do článku o procesu (jednalo by se asi o články v posloupnosti Politické procesy - Politické procesy v Československu - Proces se skupinou Slánský či tak. -jkb- (cs.source) 09:20, 5. 3. 2007 (UTC)