Diskuse:Prague Pride 2012

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele DeeMusil v tématu „Sloučit

Sloučit[editovat zdroj]

Nevidím důvod, aby zde existovali články o jednotlivých ročnících PP. Samozřejmě o každém bude existova řada zdrojů, ale je to nekoncepční, popisovat každý z nich. Myslím si že tuto funkci zastane mateřských článek, kde se to dá stručně rozepsat.--Juandev (diskuse) 14. 7. 2014, 16:35 (UTC)

Nesouhlasím, jednak by po sloučení vznikl článek extrémně dlouhý, jednak je běžné, že se články o festivalech člení na jednotlivé ročníky. Netriviálních nezávislých zdrojů je víc než dostatek. --Bazi (diskuse) 14. 7. 2014, 17:32 (UTC)
Souhlasím s Juandevem. Taková grafomanie působí dojmem vymývání mozků. Množství informací je v hrubém nepoměru k významu tématu. Modrý odkaz (diskuse) 20. 7. 2014, 23:57 (UTC)
A jaký je význam tématu? Není náhodou takový, jaký prostor mu věnovali jiní lidé publikováním informací o něm? --Bazi (diskuse) 21. 7. 2014, 08:48 (UTC)
Encyklopedická významnost tématu je jedna věc, encyklopedický charakter informací v článku pak věc druhá. Modrý odkaz (diskuse) 21. 7. 2014, 12:55 (UTC)
I já naprosto souhlasím s Juanem, v podstatě je to vždy o tom samém jiná trasa, jiné články ale žádné podstatně nové informace. Jednotlivé ročníky jsou ukázkou toho co Wikipediie není. V tomto případě je to sbírka internetových odkazů. v zásadě tedy porušuje závazné pravidlo Wikipedie: WP:NOT#Wikipedie není mirrorem ani sbírkou odkazů, obrázků či mediálních souborů. Proto navrhuji sloučení všech ročníků Prague Pride článků do jednoho s uvedením nejdůležitějších informací a jejich zdrojováním. Je nabíledni, že Prague pride potká dříve či později stejný osud, jako soutěž Gayman.--DeeMusil (diskuse) 17. 7. 2016, 12:27 (CEST)Odpovědět