Diskuse:Orientální krátkosrstá kočka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobry vecer:-) Ja se nezlobim:-) Ale mate pravdu, asi ze me zadny Wikipedista nebude, jen jsem chtela pridat neco o kockach, ktere mi uplne zmenily zivot! Fotky uz pripravuju:-) Krasny Stedry vecer a dekuju za rady!

Napsal jsem Vám na Vaší stránce, proč jsem odkaz na Vaši stránku chovné stanice odstranil a zároveň se snažil poradit abyste ji přizpůsobil(a) obdobným stránkám. Je pravdou, že na stránce Siamská kočka je obdobný SPAM, takže budu nucen jej odstranit, aby to bylo spravedlivé. Pokud správci uznají, že takovéto odkazy SPAM nejsou, mohou je vrátit. --Bohemianroots 24. 12. 2010, 19:56 (UTC)

Dekuji, ale jiste chapete, ze jsem se zachovala presne dle Vasi vyzvy, a text poupravila. Chov kocek skutecne NENI vydelecnou cinnosti, a nevim tedy, proc bychom se od autorstvi mely i s autorkou clanku Siamska kocka distancovat. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 24. 12. 2010, 21:00 PHRAYA (diskuse)

Je vidět, že Vaším prvotním zájmem je chov koček a o přispívání na Wikipedii se jinak asi nezajímáte. Tím, že na Wikipedii cokoliv zveřejníte, se zavazujete dodržovat její pravidla a zásady. To vše je obsaženo v uvítací šabloně, kterou jsem Vám na diskuzní stránku vložil. V zásadě si na Wikipedii můžete vložit co chcete, ale musíte počítat s tím, že Vaše příspěvky může upravovat kdokoliv, kdo to bude dělat podle pravidel. Taky jsem se cítil dotčen, když mě v mých začátcích před 4 lety ostatní mé články opravovali a korigovali. Nesmíte se na mne proto zlobit, kdybych to neudělal já, udělal by to později někdo jiný. Nenechte se ale odradit a snažte se založený článek zdokonalovat. Článku třeba chybí infobox a fotografie kočky. Jestli máte nějaký pěkný snímek, pomůžu Vám uložit ho na Commons, aby byl k dispozici pro vložení ve všech mutacích Wikipedie. Příjemné vánoční svátky přeje --Bohemianroots 24. 12. 2010, 20:30 (UTC)