Diskuse:Odra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeložil jsem většinu anglického textu (až na Historii), ale dva obrázky se mi z anglické Wikipedie nepřenesly... A pak nevím, zda vytvářet na všechny přítoky a města odkazy, tak podrobná asi česká Wikipedia nebude... Tak nevím, co s tím dál... -- Sorm

toho bych se nebál, že by ty odkazy časem nezmodraly... Mircea 12. 2. 2010, 22:48 (UTC)
Ty dva obrázky se nezobrazily, protože jejich přípona je jpg, nikoli JPG! Je třeba rozlišovat velikost písmen. --Amic 10:14, 16. 11. 2005 (UTC)

Zdravím, vytvářím v rámci vlastního projektu "Odra: evropský veletok" v první fázi fotoalbum se snímky z různých míst Odry. Fotografie budou průběžně doplňovány, celý projekt je zaměřen na Odru z hlediska sportovního rybářství. Každopádně si říkám, že by se odkaz na album mohl zveřejnit i zde, přidám ho případně do odkazů během několika dní. Nevím ale jaké jsou zvyklosti, zda přidání odkazu je vhodné konzultovat s prvotvůrcem tématu apod. Takže pro jistotu volím tuto cestu oznámení, podle reakce se přizpůsobím. Fotoalbum zde: [1] --Mihy.san 17. 1. 2010, 10:42 (UTC)

Průběh toku a přítoky podrobněji[editovat zdroj]

Dívám se na článek a poznamenávám, že popis toku, jakož i seznam přítoků na našem území je třeba do budoucna zpracovat mnohem mnohem podrobněji. Namátkou vidno, že nejsou zmíněny ani celkem významné přítoky jako Ondřejnice či Jičínka. Zatím pohříchu Odra, ač řeka prvního řádu, má článek méně propracovaný než mnohý daleko menšího významu. Sám se tomu teď detailněji věnovat nemíním, tak alespoň jako zdůrazněné to-do na vědomí kolegům. --Miaow Miaow 7. 11. 2011, 18:20 (UTC)

Tak s tím něco uděláme. :-) --JirkaSv 7. 11. 2011, 19:02 (UTC)