Diskuse:Motorový vůz 842

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dislokace motorových vozů řady 842 je aktuální a jsem ochoten jí aktualizovat, pokud do jde ke změněn. 90.179.95.211 25. 6. 2013, 12:01 (UTC)

Stále si nemyslím, že tohle jsou informace, které by na Wikipedii měly být (a pokud už ano, tak i historickým vývojem či uvedení tratí, kde dané vozy jezdily, apod.). Aktuální dislokace patří na nějaký železničářský nebo dopravní (zájmový) web, do nějaké lokomotivní databáze. Teď si představte, že by na Wikipedii všechny lokomotivy a vozy měly uváděné svoje dislokace (případně i tramvaje vozovny, autobusy garáže, apod.), které stejně nikdo aktualizovat nebude. Rád bych vám věřil, že budete Wikipedii navštěvovat pravidelně, ale pohybuji se tu dlouho a vím, jak to tu chodí. Lidí je málo a články, které vyžadují průběžnou aktualizaci a dohled, rychle zastarávají a většinu z nich nikdo neupravuje (mimochodem, přečtěte si tento článek o řadě 842, i ten text potřebuje aktualizaci - Modernizace... má být dokončena do konce roku 2012.), občas někdo přijde, hodí tu něco do článku a pak se už od to nestará. Proto ten můj skepticismus a přesvědčení, že tohle by tu být spíš nemělo. A poslední věc: WP:Ověřitelnost, tedy prosím o uvedení zdroje, odkud pocházejí ony informace o dislokaci, a také o uvedení data, ke kterému je platná. --Harold (diskuse) 25. 6. 2013, 13:38 (UTC)
Dislokaci jsem smazal. Za deset měsíců od Haroldova příspěvku se nic nezměnilo. --Uacs451 (diskuse) 29. 4. 2014, 08:54 (UTC)