Diskuse:Michal Semín

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

"Boj o Bátoru není plodem okurkové sezóny. Jeho odpůrci se obávají formování skutečné konzervativní pravice," řekl přítomným, mezi nimiž byl také Bátorův syn, Michal Semín, který vede Institut sv. Josefa. Tato věta neznamená, že Michal Semín je Bátorův syn. Jen ji někdo špatně pochopil. --Jowe 1. 9. 2011, 18:14 (UTC)

V této potajmu opravené podobě ne. V té předchozí: http://www.uloz.to/10146426/syn-semin-html-17fbd8-jpg to znamenala. Ještě, že si dělám screeny. --Dezidor 1. 9. 2011, 18:26 (UTC)
Věřím tomu, občas se chyby i na zpravodajských serverech objeví. Většinou během pár minut nebo nejpozději hodin zmizí, většinou jsou na ně autoři upozorněny v diskusích pod článkem. Nevím proč však zanášet Wikipedii těmito na první pohled jasnými nesmysly, které evidentně vznikly nepozorností autora. Zřejmě i vám bylo jasné, že je to chyba, která nebude mít dlouhého trvání a urychleně jste proto udělal screen. --Jowe 1. 9. 2011, 18:50 (UTC)

Hello I don't speak this language, could somebody please make this available in English, thank you? --Christopherus--

Počet dětí[editovat zdroj]

Má někdo důvěryhodný zdroj, že se mu narodilo deváté dítě? Zatím všude v životopisech uvádí osm.--Kohelet (diskuse) 15. 12. 2013, 11:26 (UTC)

Co to znamená všude v životopisech? A jak že je těch osm údajně starých? Nedávno (tedy možná tak někdy v listopadu) jsem se s ním bavil po mši, když nesl na ruce jedno dítě, byl to myslím chlapeček, říkal, že je jeho a dokonce i jeho jméno, které jsem už od té doby zapomněl. Kdybych tušil, že jsou o tom spory, tak bych si ho jistě zapamatoval :-) No jo, jenže tohle by byl stejně jen "soukromý výzkum", který se na WP nepovažuje za důvěryhodný zdroj (i když to prohlásí sám Michal Semín). --Kychot (diskuse) 23. 12. 2013, 19:02 (UTC)
No na různých stránkách v profilech, třeba na České pozici. Ale je dobře, že jste tu informaci potvrdil, zatím to tedy necháme bez zdroje a on si to tam jistě časem doplní.--Kohelet (diskuse) 28. 12. 2013, 09:24 (UTC)
Minulou neděli jsem se s ním opět potkal, říkal jsem mu, že se zde na Wikipedii vedou spory o počtu jeho dětí, pobavilo ho to. Potvrdil mi, že poslední, deváté děcko, se jmenuje Filip. --Kychot (diskuse) 26. 1. 2014, 01:19 (UTC)