Diskuse:Medovina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Není copyvio[editovat zdroj]

Tento článek jsem označil za copyvio, to ale zas bylo odstraněno s odůvodněním "vzhledem ke stáří článku nejsíš přebírali oni odsud".

Následně toto potvrdil i sám autor-wikipedista. Přenáším ze své diskusní stánky: --Franta Oashi (diskuse) 16. 12. 2012, 14:29 (UTC)

Zdravím, všiml jsem si, že jste na stránku Medovina vložil šablonu Podezření na copyvio, kterou následně wikipedista JAn Dudík odstranil. K tomu bych chtěl jen říci, že článek je víceméně moje dílo (editace někdy v r. 2009), na základě knihy Libor Dupal: Kniha o medovině (která je v referencích citována, i když možná ne zcela důsledně), volný přepis, odnikud jsem nekopíroval/neopisoval. Pokud jste někde jinde našel doslovnou kopii článku, pak vězte, že opravdu přebírali oni od nás, nikoli my od nich. Tohle píšu jen pro vysvětlení, rozhodně to prosím neberte jako kritiku, naopak je dobře, pokud wikipedisté copyvia kontrolují. Přeju pěkný den!--Lukas Sova (diskuse) 15. 12. 2012, 20:20 (UTC)

Vskutku: Pri overovani copyvii si nikdy nejsem jist, kdo vlastne prebiral od koho. Prijde mi trapne, ze si nekdo na web vyvesi kopii wikipedie, nicmene to lide delaji...
Mame tu na toto rozliseni nejaky postup? --Franta Oashi (diskuse) 16. 12. 2012, 14:21 (UTC)