Diskuse:Medicínsko-průmyslový komplex

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Článek jsem založil, protože by bylo vhodno tento problém na Wikipedii zmapovat. Současně ale je to docela kontroverzní (skoro až konspirační) téma a na internetu o něm zatím není až tak mnoho. Navíc, většina je od jednoho člověka (to je ten doktor Hnízdil), takže to hraničí s neutrálním pohledem. Velmi by např. pomohly nějaké nezávislé konkrétní zdroje. --Podvečerníček 6. 8. 2008, 23:18 (UTC)

Přidána knížka, kde medicínsko-farmaceutickému komplexu je věnována celá kapitola. U externích odkazů to není tak monotypní – jsou tam i jiní autoři než Dr. Hnízdil, takže se osměluji sundat šablonu NPOV. Neověřeno bude sundána, až si o tom někdo přečte dostatek na to, aby mohl potvrdit, že článek opravdu popisuje to, čím medicínsko-farmaceutický komplex je. --Hidalgo944 8. 9. 2008, 22:02 (UTC)

Nějak v článku chybí to, že jde především o Hnízdilův vynález, tedy přesněji o jeho slaměného panáka. To první je pochopitelně snadno napravitelné tím, že se při nejbližší větší editaci opraví tvrzení chybně uváděná jako fakt tak, že bude jasné, že jde o tvrzení Hnízdila. K tomu druhému zatím marně hledám zdroj, který by byl z hlediska pravidel dostatečně věrohodný, protože tvrzení, které dělá z poměrně populární perzóny cvoka, nemůže být zdrojováno "my z kuloárů to víme"...--78.136.147.216 27. 7. 2014, 20:47 (UTC)