Přeskočit na obsah

Diskuse:Mandragora lékařská

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

To co jsem napsal o mandragoře, tak nápadně se podobalo článku z Internetu (což byl můj vlastní text) a bylo Wikipedií odstraněno byl můj vlastní článek. Tento text jsem vzal ze svého vlastního článku, který na Internetu uveřejnil pan Ferda Šedivák na www.volny.cz/pet-pet a uveřejnil jsem tam o mandragoře několik článků. Na jedné straně je mi jasné, že Wikipedia chce mít ověřeno, že je článek autorizován a na druhé straně si myslím, že čestnost by na stránkách Wikipedie měla být samozřejmostí. Pochopitelně svoluji k použití pod licencí GFDL.

Článku chybí taxobox, wikifikace některých sekcí a ještě nějaké drobné změny (viz například článěk blín černý či bolševník velkolepý. Cinik 10:12, 4. 11. 2006 (UTC)

V článku je použit materiál (Dumka.info) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006110810013654.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.


194.213.41.2[editovat zdroj]

článek je plný gramatických chyb, až to unavuje. Ostuda pro pisatele. Ať se naučí příčestí minulé u neživotných podstatných jmen (lidéměli - věci měly). Také používání tolik oblíbeného jež je úplně špatně. Škandál!!! 194.213.41.2 22. 6. 2009, 08:40 (UTC)

Prosím ne tak expresivně (Škandál!!!). Věci se dají napravit jednoduše opravami článku. VizteWP:EsO. --Kacir 22. 6. 2009, 08:42 (UTC)