Diskuse:Letohrad

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Správci, poslední editace je asi špatná, vulgarismus, že? --P.Starý 20:15, 19. 2. 2008 (UTC)

Na to nejsou pořeba správci, můžete i Vy (už jsem to ale opravil...). Mimochodem WP:ESO :-) --Harold 20:20, 19. 2. 2008 (UTC)
Já bych tu větu smazat mohl, jenže ten anonym by zůstal pro správce neznámým. A já chci, aby po revertaci následoval Váš krok, šablona na jeho stránku a když obdobné svinstvo udělá podruhé, správci si řeknou - nedělá to poprvé, bloknout ne jak obvyklé na hodinku, ale rovnou na den. Proto jsem postupovat takto. A navíc jsem tu nový a šablony se vkládat na cizí stránky neodvažuji.--P.Starý 20:28, 19. 2. 2008 (UTC)
Pokud nějaký anonym vkládá do článku vulgarity, tak se ničeho nebojte, revertujte to a klidně mu na diskusní stránku dejte šablonu {{experimenty}}. Takových experimentátorských IP adres je tady na Wikipedii spousta, většina jich dále po upozornění už nepokračuje. Pokud je vložena šablona na diskusní stránku, tak při případné další vandalizující činnosti si toho správci všimnou a místo další šablona:experimenty bude následovat blok. --Harold 20:42, 19. 2. 2008 (UTC)

Václav Moravec[editovat zdroj]

Vrátil jsem Václava Moravce, je sice pravda, že se v Letohradu nenarodil (bylo to v Ústí nad Orlicí), ale to neznamená, že by nebyl významnou osobností, když tam bydlel. --Bohemianroots (diskuse) 12. 12. 2013, 22:11 (UTC)