Diskuse:Lávky u Kongresového centra

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem pro sloučení tohoto článku s článkem o kongresovém centru, neb samy o sobě mi tyto lávky nepřijdou dostatečně významné.--Faigl.ladislav slovačiny 17. 2. 2009, 23:55 (UTC)

Za prvé asi tak úplně nezajímavé nebudou, když TSK hl. m. Prahy jednu z nich uvádí na své hlavní stránce správy mostů mezi 20 nejzajímavějšími pražskými mosty a ve specializovaném architektonickém časopise je jmenována mezi 30 zajímavými mosty 80. a 90. let. Za druhé, s Kongresovým centrem tak úzce nesouvisí, v okolí je i mnoho jiných objektů a ty lávky Kongresovému centru nepatří ani nejsou určeny výhradně jako přístupové cesty k němu. --ŠJů 18. 2. 2009, 03:05 (UTC)
Lávky skutečně k Paláci kultury respektive ke Kongresovému centru nepatří, kromě toho slouží i hotelu na druhé straně i dalším okolním objektům (policejní ředitelství, gymnázium atd.). Kromě toho jej vidí denně desítky tisíc lidí, kteří pod nimi projíždějí z Nuselského mostu směrem na Pankrác (nebo při nájezdu na něj z Pankráce směrem do centra města) ** Takže plně souhlasím se ŠJů, sloučení pokládám za špatný a velmi pochybný krok ** --MiroslavJosef 18. 2. 2009, 07:18 (UTC)
Neslučoval bych. --Jvs 2. 3. 2009, 09:32 (UTC)