Diskuse:Králíky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vrátil jsem odkaz na návštěvu Adolfa Hitlera v Králíkách. Myslím si, že zdroj by měl být považován za věrohodný a samotná návštěva za významnou událost, která by se neměla zamlčovat. Stejně tak by se měly uvádět i návštěvy významějších např. komunistických pohlavárů, které byly ve své době považovány za významné, bez ohledu na to jak je to hodnoceno dnes. Tam kde těmto pohlavárům udělili čestné občanství, to nelze řešit zamlčováním, ale mělo by se to brát jako historická skutečnost, ať se nám to líbí nebo ne. V souvislosti s vrácením linku mě napadá, co se s odkazem stane, když někdo stránku na http://www.kraliky.net smaže? Neměly by se takovéto externí odkazy nahrávat (zálohovat) někam na Commons, aby byly k dispozici i "budoucím generacím"? Myslím, že to bude problém více odkazů, které se pak po čase smažou jako bez zdroje. --Bohemianroots 23. 5. 2011, 16:08 (UTC)

Zdravím. Odkaz na Hitlerovu návštěvu jsem určitě neodstranil proto, že bych ji chtěl zamlčovat, ale proto, že je jednou ze stránek na webu http://www.kraliky.net, která již v odkazech je, a každý si tam Hitlerovu návštěvu může najít. Proto bych byl pro opětovné odstranění -- nebo, ještě lépe, pokud by někdo napsal pár vět o historii Králík, nechť je zmínka o návštěvě přímo v textu a k ní reference na příslušnou stránku. --Mychajlo 24. 5. 2011, 12:13 (UTC)
Viz Mychajlo, odkazuje se na hlavní stránku serveru (pokud se ten týká celý tématu článku), ne na jednotlivé stránky. Někdo by zas mohl považovat jinou informaci za důležitou, přidal by sem odkaz a místo článku by zde časem byla akorát mapa oficiální webu Králíků. Informaci jsem zapracoval do článku. --Harold 24. 5. 2011, 12:42 (UTC)