Diskuse:Kalvárie v Motole

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Náměty na zlepšení hesla pro studenta[editovat zdroj]

Dobrý den, vypisuji návrhy na vylepšení hesla:

  • Podle informací z některých zdrojů připomíná tragický smrtelný pád neznámého mladíka. - dle jakých zdrojů? Je potřeba to rozepsat, nebýt takto neurčitý. Nebojte se do závorky za to napsat knihy či autory, kteří toto tvrdí.
  • V sekci historie bych očekával, že se bude nacházet zmínka o tom, kdy bylo chráněné území vyhlášeno, kým bylo vyhlášeno, jestli bylo rozšiřováno/změnšováno a případně jestli se měnil jeho status.
  • Reference "http://brevnovskaradiala.cz/" je ve své podstatě špatná a nepoužitelná. Když na tu referenci kliknu, nepřesměruje mne na konkrétní stránku, kde se píše "Jde o typickou lokalitu motolského souvrství spodního siluru, jedna se o zvláštní geomorfologický útvar s výchozy silurských diabasů a břidlic." Je potřeba tam vložit referenci přesně na tu stránku, kde je toto napsáno.
  • Co se tyče půdních organismů se zde vyskytuje teplomilná škvorovka Catajapyx aquilonarius, která se na území Prahy rozšířila zjevně až v historickém období. - co přesně znamená termín historické období? Každý časový úsek je historickým obdobím :) Je potřeba lépe specifikovat.
  • Ze ptáků jsou hojně rozšířené takové hajní druhy jako drozd zpěvný, budníček menší a mlynařík dlouhoocasý. - chybí latinské názvy
  • V sekci Ochrana je mnoho odstavců zcela bez reference. Dle čeho byly napsány? Taktéž v této části nejsou používány prolinky na jiná hesla, přičemž se zde pár odborných termínů nachází...
  • Je lokalita vyhledávána turisty/návštěvníky? Pokud ano, mají negativní vliv? V článku o tom chybí zmínka.

V případě nejasností či připomínek se nebojte mne kontaktovat. S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 11. 12. 2012, 16:32 (UTC)