Diskuse:Ještěrka obecná

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Adam Hauner v tématu „Barevnost

Dobrý den ten kdo čte (čtete) můj článek o ještěrce obecné tak vás možná zaujme"ještěrky mají nevýhodu v tom že se dají lehko ochočit a proto je chráněná.Jen si myslím že má nejpřirozenějšího nepřítele hady! A taky si myslím že se živý i rozšlehanými vajčky,rozikami a mravenci.Můj objev možná dokázal (stoprocentně) že jsou ještěrky obecné hmyzožravé."DĚKULI ZA POZORNOST HEZKÝ DEN"

JEŠTĚRKA OBECNÁ[editovat zdroj]

Když ještěrku budete chovat doma tak to nebude držení v zajetí " PODMÍNKY:teplé až chladné,spousty mravenců v terárku,vytvořené umelé prostředí,někdy i bazének z polo čistou vodou,nějaké ty misky na potavu pro plazy.Vytváření umělého prostředí"podřebujeme k tomu: kůru ze stromů (živou),starou misku na bazének nejlépe plastovo či skleněnou, písek žlutý nebo šedý,taky nějaké staré skleněné akvário na terárko,můžete i kaktusi,malou misku (pro madé) velkou misku pro (dospělé),suché listí,malé množství kamenů taky nejlépe ze skály,kus větve i s jehličím,a poslední pár mechů. No stačí jen poskládat ingredyence a ještěru nastěhovat."DEKUJI ZA POZOZNOST A HEZKÝ DEN"

Barevnost[editovat zdroj]

V článku není postihnuta barevnost a její případná variabilita, resp. odlišnost od dalších druhů ještěrek sdílejících její areál rozšíření. --Adam Hauner (diskuse) 8. 6. 2017, 08:11 (CEST)Odpovědět