Diskuse:Jaromír Drábek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Externí odkazy[editovat zdroj]

Všiml jsem si, že Kristína Váchová přidává k českým politikům relativně hromadně odkazy k pořadům uskutečněným s nimi v Impulzu a její počínání je pak ošetřeno jako každé jiné "spamování" tj. vkládání nadbytečných odkazů, které by spíše mohli mít potencielně pozitivní reklamní efekt pro odkazovaného, nikoli pro článek....

Je však přiměřené takto nakládat s odkazy na dobré interview spolitikem, v článku s tímto politikem? Já považuji podle toho, jak jsem se na ten odkaz teď díval, ten pořad za skutečně hodnotný a k článku přínosný. Proč měl být z článku odstraňován? Jistě je možné že Kristína Váchová má (a nebo třeba také nemá) nějaké postranní úmysly, ve kterých třeba i jde o propagaci rádia Impulz (ne že by to bylo nějaké médium, které by po takovéto malopropagaci dychtilo.). Podle mne je však na prvním místě, zda-li tyto odkazy pomáhají projektu a konkrétně, zda-li odkaz: Jaromír Drábek v pořadu Impulsy Václava Moravce prospívá článku. Skutečně k odstarňování tohoto odkazu vede vaše uvážené přesvědčení, že tento odkaz je pro článek neužitečný? nebo snad trochu automatického postupu či určitý antispamový purismus. Je škoda připravovat se o zdroje. Není odstraňování tohoto odkazu analogické s tím, kdyby byl odstraňován odkaz na článek s rozhovorem v zavedených médiích, pokud jsou to média tištěná? Reo + | 11. 6. 2010, 15:55 (UTC)

Co to je za titul Dr.? Pokud vím, tak žádná VŠ v ČR nic takového neuděluje, není spíše pan Drábek Ph.D. (psáno za jménem)? (Omlouvám se, pokud jsem nezvládl syntaxi na jedničku, učím se.) {{Wikipedista: }} 14. 2. 2012, 19:12 (UTC)

Viz Dr. --Podzemnik 14. 2. 2012, 19:16 (UTC)

Ten článek je nějaký zmatený. Odstavce neodpovídají nadpisu. Některé "úspěchy" by neškodilo ozdrojovat. Naopak v článku schází kritický pohled na výkon funkce ministra MPSV. Výsměšně až "vtipně" působí fotografie auta s nápisem "Kdy se zhroutí důchodový system? Dřív než si myslíte!", napravo od odstavce politické cíle, ve kterém se o jeho politických cílích nedozvíte nic. Snad jen to auto naznačuje, kam se pan ministr chystá dojet. Je smutné, že jediné zdroje v článku se týkají podezřelého přihrání zakázky. --Dendrofil 28. 2. 2012, 18:30 (UTC) Nejspíš není, jelikož po vysoké škole být ještě 3-4 roky v postgraduálním doktorandském studiu, dále napsat disertační práci, obhájit ji a složit rigorosní zkoušky. To co má , je něco jiného.Jinak po něm zůstává tunelování ESF, kdy tyto prostředky zneužil na financování DONEZ, cosi jako povinné hlášení muklů po propuštění z vězení, kteří se hlášením na policii za komunismu taekto dokazovali, že pracují a teď,. kupodivu, se zde hlásí bezúhonní lidé a dokazují, že nepracují. Dále veřejná právce za nulovou mzdu alias obchod s lidmi.

Ano, naprosto zde chybí, že je autorem zákona, který prosadila pravice (ODS, TOP09, VV) tzv. "Veřejná služba", který bezostyšně porušoval základní lidská práva a svobody. Tento zákon musel zrušit až Ústavní soud ČR, jelikož zvlášť hrubým způsobem porušoval mezinárodní právo o nucené práci, za což by měl být Drábek a spol v souladu s Úmluvou o nucené práci trestně stíhaný. Ten je ale hájen pravicovou mafií viz neobjektivní informace na Wikipedii, zmanipulované hlasování v HydeParku atd. Uooz (diskuse) 30. 6. 2013, 23:35 (UTC)