Diskuse:Hutě (přírodní rezervace)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Proč by to spravoval Havlíčkův Brod, snad Uherský Brod.

Studenti píší Wikipedii - nápady na vylepšení hesla[editovat zdroj]

Dobrý den, vkládám návrhy na vylepšení hesla:

  • dopsal bych dle nějaké mapy hrubě sekci lokalita. Popsal bych, kde přesněji leží, u jaké obce, jestli na kopcích, v údolí atd. Takový základ, aby čtenář to pochopil bez nutnosti koukat do mapy.
  • dle podkladů v odkaze bych dopracoval sekci historii o vyhlašování a přehlašování chráněného území
  • do sekce flora bych doplnil výčet ovocných (i dalších) stromů, podobně bych se podíval, jestli neexistuje někde popis i keřového patra
  • doplnil bych krátkou kapitolu o hydrologii území, jelikož je to podmáčená louka/mokřad, takže je to poměrně podstatné. Taktéž bych se zkusil podívat, jestli někde nenaleznete úhrn srážek.
  • Trochu mne překvapuje taktéž, že v hesle není zmínka o druzích ptáků, co by se tu vyskytovali. Ornitologové jsou poměrně aktivní, takže si myslím, že i zde pozorování prováděli.

Samozřejmě, jsou to jen podněty. Není potřeba se jimi přesně řídit, pokud si myslíte, že heslo nevylepší, ale naopak. Nicméně když se podívám na dostupné zdroje, zdá se mi, že heslo by si zasloužilo ještě rozšířit a dopracovat, jelikož dle zdrojů se dají další informace snadno dohledat. Zkuste se prosím podívat i po dalších zdrojích, ať heslo není založeno na 3 stránkách. Těším se na finální verzi a jsem s pozdravem --Chmee2 (diskuse) 7. 12. 2013, 16:08 (UTC)

Reakce[editovat zdroj]

Doplnila jsem body, které jste mi připomínkoval. První bod o popisu lokality jsem nedoplňovala, myslím, že je lokalita dostatečně detailně a výstižně popsána v úvodu.

Super, díky moc za zprávu! S pozdravem --Chmee2 (diskuse) 4. 1. 2014, 20:12 (UTC)