Diskuse:Homosexualita a náboženství

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Bazi v tématu „neutralita článku homosexualita a náboženství

Už v úvodní editaci jsem zmínil. Křesťanství=náboženství, ale opačně to neplatí. Je třeba stránku doplnit, systematizovat podle např. jiných wikipedií do normální podoby: islám, křesťanství (jednotlivé denominace), hinduismus atd... --Felipe 14. 8. 2008, 16:31 (UTC)

Vztah homosexuality a náboženství je oboustranný, nelze tedy zachycovat výhradně jen náhled různých náboženství na homosexualitu, ale zaslouží si zahrnutí i opačný náhled gayů a leseb na různá náboženství. --Bazi 18. 6. 2010, 07:23 (UTC)

Prázdné nadpisy[editovat zdroj]

Budete nějak pokračovat v naznačených tématech? Prázdné nadpisy by bylo lepší smazat a založit je až s obsahem.--DeeMusil 19. 6. 2010, 13:04 (UTC)

Mám to v plánu, ale téma je příliš obsáhlé, takže to jde pomalu. Každopádně považuji za důležité vymezit celkovou strukturu článku tak aby se případně i další editoři mohli v případě zájmu zapojit do práce, případně i toto členění prodiskutovat (např. abychom neopomíjeli některá důležitá náboženství a naopak). --Bazi 20. 6. 2010, 09:19 (UTC)
Spíše mi vadí tendečnost článku, zjevná nesouvislost obrázků a jejich popisů s obsahem, zvláště pak u Buddhismu a potenciálně mnoho sporů o formulace a obsah, takže s vámi v tomto spolupracovat nehodlám. Dosavadní obsah je z poloviny na vyhození, z poloviny na přepsání a z poloviny na doložení. Hotovej pigmanbear.--DeeMusil (diskuse) 15. 10. 2014, 15:48 (UTC)

neutralita článku homosexualita a náboženství[editovat zdroj]

mám tři poznámky:

1. Ve většině je psáno jen negativní ze svatých knih a ne to pozitivní, z toho by se dalo odvodit že například judismus s homosexualitou nesouhlasí

2. Nyní jsou náboženství modernější, tolerantnější a pokrokovější čímž bych se chtěl zeptat zda by se toho někdo nechtěl zhostit

3. Jsem pro odstranění jak o neutralitě tak o malém obsahu

--Wikipedista:Homey-- OTC 0:09 17. 4. 2016

Teď tomu nerozumím. V 1. bodě se Vám nelíbí, že je zde psáno jen negativní, a ne pozitivní. A ve 3. bodě chcete odstraňovat šablonu, která zpochybňuje neutralitu článku? Pokud ale článek není neutrální, jak soudíte v 1. bodě, tak by tam asi ta šablona být měla, ne? --Bazi (diskuse) 17. 4. 2016, 10:07 (CEST)Odpovědět