Diskuse:Elizabeth Carolan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jakej s prominutím blbec píše ty další informace k wrestlerům. To jsou strašný patlaniny. Chtěl jsem se pustit do úprav, ale když vidim, že toho jsou tuny (nejen u tohoto článku), tak se mi do toho moc nechce. Tito pisálci dle mého degradují kvalitu wikipedie a něco takového by vůbec nemělo být na wikipedii publikováno. V tomto článku myslím konkrétně vše, co je pod nadpisem životopis. --BrckoGOS 15. 7. 2010, 08:56 (UTC)

Já si myslím, že to degraduje kvalitu Wikipedie stejně jako např. plošné násilné přilepování nicneříkajících informací o jednotlivém, ne moc významném zápase, do článků o fotbalistech. Zvláště když je to nesmysl. --Jowe 15. 7. 2010, 09:12 (UTC)
Pokud jde o první zápas v historii tohoto poháru, tak si myslím, že u každého z aktérů je taková zmínka určitě vhodná, samosebou, že další ročníky už takovou váhu nemají, pokud je to premiéra, považuji to za podstatnou informaci. To je jedna věc. A druhá věc je také to, že já se bavil o tom, jak ten článek vypadá, jak je napsaný, jakou má úpravu, ne co je jeho obsahem, ale chápu, nemáte nic víc na práci, než rýpat, pokud se Vám tedy zdá, že daná informace u hráčů být nemá, pojďme se o tom pobavit s vícero lidma, řekl bych, že ve většině takových případů bude názor 50 na 50. Jinak bych rád dodal, že by bylo dobré si za vzor vzít např. anglickou wikipedii, kde spousta hráčů má u sebe i podstatně méně významné informace, přesto tam jsou a nikdo to moc neřeší. Proč? Protože encyklopedie má informovat a pokud Vám první zápas v historii superpoháru přijde nevýznamný, tak v tom případě jste dle mého jeden z těch lidí, co by nejradši sestrouhali většinu článků do dvou odstavců. --BrckoGOS 15. 7. 2010, 09:44 (UTC)