Diskuse:Dušníky nad Vltavou

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Reznickova v tématu „Dušníky nad Vltavou

Jsem správcem všech webových stránek na doméně vsestudy.cz a autorem většiny textů. Současně mám svolení dalších autorů jejich texty využít. Proto žáám o potvrzení textu k obci Dušníky.

Děkuji.

V článku je použit materiál (http://dusniky.vsestudy.cz/) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006102110012131.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Připomínky v rámci projektu Studenti píší Wikipedii[editovat zdroj]

Dobrý den, článek je velmi pečlivě proveden. Skvělé jsou také archivní i nové fotografie, díky za ně! Mám k němu jen pár formálních připomínek:

  • Katastr je "seznam", pokud má něco "rozlohu 2,6 km²", pak je to katastrální území.
  • Odkazy na jiné weby (článek v Naší řeči, článek o Řopících, holocaust.cz apod.) prosím formou citace webu. Rovněž prosím odkazy, které mají formu <sup>[6]</sup>
    převést na skutečné citace Šablona:Citace monografie, Šablona:Citace periodika nebo Šablona:Citace webu. Pokud chcete, rád Vám s tím pomůžu.
  • formulace první věty v oddílu "Druhá světová válka"

Děkuje a zdraví --Gampe (diskuse) 2. 4. 2018, 11:17 (CEST)Odpovědět

Dušníky nad Vltavou[editovat zdroj]

Dobrý den, článek je velmi podrobně zpracován a naprosto splňuje požadavek seminární práce o urbanimu v rámci kurzu památkové péče. Klasifikován je stupněm výborně. Zdraví Vás--Reznickova (diskuse) 28. 6. 2018, 13:00 (CEST)Odpovědět