Diskuse:Dušan Lužný

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

odstranění zdroje[editovat zdroj]

odstranil jsem zdroj [1] který se mi nepodařilo identifikovat kdo a proč ho do článku přidal. Asi nějaká sektobijecká propaganda. Kdyby někoho napadlo, kam patří, ať ho tedy odpovídajícím způsobem textuje.--DeeMusil 28. 1. 2012, 12:12 (UTC)

Zde není nic k diskuzi, zdroj zdrojuje vývoj názvu. --G3ron1mo 29. 1. 2012, 11:34 (UTC)
Tak to máte napsat hned a ne vést revertovací válku, připadá mi, že ani nic jiného neděláte.--DeeMusil 29. 1. 2012, 13:12 (UTC)
První revert jste provedl Vy. --G3ron1mo 29. 1. 2012, 13:22 (UTC)
Ano a náležitě jsem ho zdůvodnil ve shrnutí i v diskusi. Vy nikoliv. Jen vedete bezdůvodné revertační války a předkládáte směšné argumenty z mateřské školky typu "Vy jste si začal".--DeeMusil 29. 1. 2012, 15:05 (UTC)
Je mi líto, ale nepochopení („fakt nevím kam a k čemu patří“) a pejorativní dikce („Asi nějaká sektobijecká propaganda.“) není náležité zdůvodnění odstranění. Já jsem chápal kam zdroj patří a tak jsem to odpovídajícím způsobem otextoval, jak jste to požadoval zde ve svém prvním příspěvku. Proto tedy nerozumím, proč jste pokračoval v revertování a pak mne ještě napadl s tí, že zde vyvolávám revertovací války. --G3ron1mo 29. 1. 2012, 15:17 (UTC)
Asi to bude tím, že je vyvoláváte. Já právě proto diskutoval v diskusi (vizte výše), vy nikoliv. Bral jsem to za další Vámi vedenou revertovací válku bez patřičné diskuse. Váš popis shrnutí nezohledňoval, že jste provedl změnu, ale tvářil se jako prostý revert, bylo tedy na místě to brát za prostý revert. Váš styl editace tak prostě odporuje spolupráci. Navíc, dokládat vývoj názvu jakési organizace propagandistickým webem antikultovního hnutí, které sám Lužný kritizuje, je mimořádně nevhodné a ukazuje tristní omezenost Vámi použitých zdrojů a nekritický přístupu k nim. O vývoji názvu organizace se lze jistě dočíst i ze zdrojů důvěryhodnějších a tematicky vhodnějších, např. ve veřejně dostupných dokumentech organizace samotné. Těžko říci, proč jste vybral tento zdroj a zda nejde např. o Vaší vlastní propagandu, jak by plynulo i z Vašeho názoru v článcích Sekta a Církev sjednocení. Tímto zde chci tuto s Vámi jako vždy zcela neplodnou diskusi naprosto ukončit, neboť další handrkování ve dětském stylu "vy jste si začal" - "já jsem řekl že..." - "vy jste řekl že...", je pod mou úroveň.--DeeMusil 29. 1. 2012, 16:25 (UTC)