Diskuse:Džamila Stehlíková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zajímalo by mě,jakého je Džamila Stehlíková vyznání? Dva roky jsem pracoval v Kazachstánu,ještě dříve než tato dáma přišla do Československa, a tak vím,že 90% Kazachů byli a jsou muslimové.Obyvatelé ruské národnosti by mohli vyprávět,jak s nimi tito původní obyvatelé Kazachstánu zacházeli.Samozřejmě,že osobně proti muslimům nic nemám,ale paní ministryně se nikdy k tomu nevyjádřila!! Že by snad byla členkou sovětské komunistické strany? Pokud studovala v Moskvě,tak zajisté byla.V opačném případě by neměla nárok. °°°°

Mno, a co je vám do toho, jakého je paní Stehlíková vyznání? Ptá se někdo vás, jestli jste homosexuál? Nebo jestli jste se v dětství pomočoval? To vše stejně jako víra je osobní záležitost a je věcí každého, jestli to o sobě zveřejní nebo ne. Pokud bez této informace nemůžete být, pak pošlete dotaz na dzamil(dot)stehlikova(at)zeleni(dot)cz . Slimejs 18:51, 18. 9. 2007 (UTC)
Může mu do toho být docela hodně, když je to zástupkyně lidu, tedy i jeho. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) TomUli (diskuse)
I přesto, že je zástupkyně lidu, tak má právo na své vyznání, do kterého nikomu nic není! Je to její osobní věc, která nijak nesouvisí s výkonem její fce. -- Jagro 29. 10. 2008, 12:09 (UTC)
Tak to bych řekl, že ve funkci ministryně pro menšiny a lidská práva je její vyznání docela důležite. Jedno je to u minuistra financí... --Fallen.Cze 30. 10. 2008, 18:28 (UTC)
Plně souhlasím,pokud je to "lidem zvolená" představitelka státu.Tak má lid právo vědět jestli volí muslima či budhistu.--Dromed 19. 1. 2009, 11:28 (UTC)

Tak se zeptejte Džamily Stehlíkové, jakého je vyznání. Až to bude někde uvedeno, wikipedie to jistě ocituje, ale do té doby nemá smysl o tom na stránkách wikipedie, které k tomu nejsou určeny, debatovat. أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 19. 1. 2009, 11:34 (UTC)

Nepřipadá Vám, že z věty o působení MUDr. Stehlíkové jako manažerky programu programu HIV/AIDS vyplývá, že téma této choroby je podceňováno proto, že na této pozici je právě paní doktorka (i když to je zjevně kvůli tomu, že na takto významné pozici je člověk zaměstnán pouze na půl úvazku)? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 88.103.220.182 (diskusebloky) 16. 5. 2012, 22:05‎ (CE(S)T)

STOP CHAT Wikipedie není diskusní fórum, respektujte to, prosím. Děkujeme za pochopení. STOP CHAT