Diskuse:Dálnice v Německu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
přenos diskuse sem z ne tak vhodného místa Diskuse:Dálnice A10 (Německo)

Zdar. Udělal jsem pokusně a tedy jako pahýl jednu německou dálnici – Dálnice A10 (Německo). Zatím to nemá kategorie, nechci se v tom vrtat. Překopíroval jsem pak šablonu Šablona:Dálnice v Německu, podle vzoru na cswiki ale trochu zkráceně (bez slova dálnice) – bylo by to příšerně dlouhé; dále, ty kurzivně sazené dálnice sjou buď v plánu či existovaly a byly převzaty nějakou jinou. K šabloně samotné: nevím, zda se to musí někam zaznamenat či zařadit, udělej prosím. Obrázek (logo) jsem vzal z de.wiki, je skoro stejný jako máte zde, ale tenhle je úřední. Nevím, zda má cenu v takových krátkých článcích používat tu postraní šablonu s údaji o každé křižovatce, i Němci to mají a dá se to přirozeně zkopírovat a sem tam jen upravit, jenže ty německý dálnice jsou dost dlouhý a taková tabulka jde přes pár obrazovek. Tak se na to podívej, já bych pak sem tam něco doplnil. -jkb- (cs.source) 09:09, 29. 1. 2007 (UTC)

Dívám se na to ještě jednou a vidím, že schází takový hlavní článek Dálnice v Německu, což sice zde zatím není zvykem, ale u Německa to bude nutné - strčím tam všechny přehledy, šplky o pojmenování (což bych třeba musel opakovat u každé dálnice zvlášť), historii apod., třeba i listinu dálnic - viz třeba de:Autobahn (Deutschland). Tak s ním začnu. -jkb- (cs.source) 10:57, 29. 1. 2007 (UTC)

Šablona:Ve výstavbě[editovat zdroj]

Tato šablona zde byla uvedena proto, protože se dělá vlastní seznam dálnic v Německu. --85.71.99.132 23. 7. 2010, 16:01 (UTC)