Diskuse:Bazénová chemie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pozor na rozdíly mezi díky a kvůli. První je pro dobré věci, druhé pro ty špatné. Tedy Díky vysoké zátěži je nesmysl. --1. 2. 2014, 22:52 (UTC), Utar (diskuse)

Jak vybrat vhodný přípravek bazénové chemie?[editovat zdroj]

Upozorňuji na závazné pravidlo Wikipedie:Co Wikipedie není#Wikipedie není návodem, průvodcem ani učebnicí. Článek potřebuje v tomto smyslu přepracovat. Asi nejzjevnější je to v kapitole „Jak vybrat vhodný přípravek bazénové chemie?“. --Bazi (diskuse) 15. 2. 2014, 21:59 (UTC)

Podstránka[editovat zdroj]

Na podstránce Diskuse:Bazénová chemie/Tablety do bazénu jsem pro zájemce archivoval text ze článku smazaného v Diskuzi o smazání. --Vojtech.dostal (diskuse) 16. 3. 2014, 16:02 (UTC)

Tablety?[editovat zdroj]

Ahoj I.P., skutečně chceme mít v tom článku informace o tabletách? Vždyť je to téměř celé naprosto neozdrojované :-( --Vojtech.dostal (diskuse) 16. 3. 2014, 18:19 (UTC)

Smazat, Článek je určitě vylepšen to souhlasím, je logicky členěný, pokud tedy VY pokládáte za logické členit nadpisy takto: Rozdělení přípravků podnadpis Úklid fajn zní to přesně jako Vaše logika. Ja se v tomto určitě nevidím a jsem tomu rád, nerad tvořím z textů co dávají smysl nesmysli, ale jak vidět je to Vaší zábavou a pod krásným heslem: "STOP komerci" se chováte jak husiti při vypalování kostelů... Mohu pouze poznamenat, že husiti změnili Evropu u Vás o tom pochybuju. Divím se, že článek stále obsahuje názvy přípravků... Stalé trvá používání textů, které jsou bez hlubšího smyslu a to díky použitým termínům. Pokud toto považujete za správné ja to za správné nepovažuji. Velmi rád bych slyšel názor wikipedisty: Vojtech.dostal - určitě by mi otevřel oči a komerci článku hravě vysvětlil. JA JSEM PRO SMAZÁNÍ ČLÁNKU.--Tilikum (diskuse) 17. 3. 2014, 08:17 (UTC)