Diskuse:Alena Čepelková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Michal Bělka
V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Alena_%C4%8Cepelkov%C3%A1&oldid=13566655) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2016050710005363. Autor/autoři vloženého materiálu: Alena Čepelková.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

--Michal Bělka (diskuse) 8. 7. 2016, 19:36 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, svůj článek o horolezkyni Alena Čepelková (roz. Stehlíková)jsem si dovolil vrátit do původního stavu po podezření z možného porušení autorských práv(p. Remaling). Jde o moji sestru, která pro mne a účel wikipedie své CV napsala. Na předepsanou adresu 9.5.2016 napsala mail (acepelkova@gmail.com), že souhlasí s článkem a že všechny v něm uvedené údaje jsou pravdivé. Je logické, že když byla předsedkyní horolezeckého svazu, tak v builetinech svazu se její jméno v různých souvislostech objevuje. Snad to toto pochybnost o autorských právech rozptýlí. Dík, jsem jen začínající wikipedista a článek mně dal dost práce.

Fuczik - Julius Stehlík (julius.stehlik@gmail.com) Fuczik (diskuse) 10. 5. 2016, 14:38 (CEST)Odpovědět

@Fuczik: To je, zdá se, předčasné. Měl jste počkat až příslušní správci věc vyřídí. Pokud by bylo vše v pořádku, byla by Vaše verze automaticky navrácena, ovšem i s drobnými úpravami, které jsem v článku provedl. Ty jste nerespektoval. Pravidla Wikipedie a celou situaci jsem se Vám snažil vysvětlit v emailu, obdržel jste ho? Pokud do Wikipedie přispíváte, musíte respektovat její pravidla. Jedna věc je Vaše logická úvaha a druhá pravidla, která je zde třeba dodržovat. --Remaling (diskuse) 10. 5. 2016, 14:52 (CEST)Odpovědět
Tak se omlouvám, je to zřejmě složitý proces. Měl jsem jen obavy, aby mně článek nějaký snaživec nesmazal celý. Teď budu vyčkávat věcí příštích.
Fuczik
--Fuczik (diskuse) 11. 5. 2016, 14:08 (CEST)Odpovědět
@Fuczik: To je v pořádku, jak jsem Vám psal v emailu, byl bych rád, aby zde článek zůstal, to jest paní Čepelkovou jsem vyhodnotil jako encyklopedicky významnou. Nezáleží to samozřejmě jenom na mně, nepíšu Wikipedii sám, ale myslím, že zde článek téměř jistě zůstane. S pozdravem. --Remaling (diskuse) 11. 5. 2016, 16:41 (CEST)Odpovědět