Diskuse:1381

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Anna Cellská je Anna Celjská a dátum narodenia je neistý. Ľudia, ktorí nemajú článok ani na vlastnej, o iných wiki ani nehovorím, sem skutočne nepatria. --Lalina (diskuse) 12. 8. 2012, 14:50 (UTC)

Nevím, jestli vás už někdo informoval, ale wikipedie je projekt, který je tvořen průběžně. Už jsem viděla plno biografických článků, jejichž předmět měl článek pouze na jiné wiki, než pod kterou národnostně patřil. Chápu, že to berete podle svojí wiki (sk), kde je toho málo a velká část z toho mála je vytvořena roboticky, ale účel wikipedie je zachytit co možná nejvíc relevantních informací o čemkoliv a ne o pouze to, co si někdo "z pupku světa pod Gerlachovským štítem" (ironie) umanul. Co se dotyčné Anny týká.... vy už jste toho odstranila tolik, že jedna navíc se opravdu ztratí... :). --Lenka64 (diskuse) 12. 8. 2012, 17:52 (UTC)
Pre tých, čo radi reagujú všade, ale len na to, čo sa im hodí - Anna Celjská, de:Anna von Cilli, hu:Cillei Anna lengyel királyné, ne:Anna van Cilli, pl:Anna Cylejska, ru:Анна Цельская, sl:Ana Celjska, uk:Анна Цельська, takže sem určite nepatrí. --Lalina (diskuse) 12. 8. 2012, 18:36 (UTC) P.S. Na nevychovanosť reagovať nebudem, niektorí ľudia si myslia, že ak majú pravdu, alebo si aspoň myslia, že ju majú, nemusia byť slušní.
Polopaticky: na co máte důkazy, to si klidně mažte/přesunujte. Ale neustálé subjektivní úvahy o tom, co by na cs wiki mělo, kde být, zvláště pokud to nemáte podpořeno např. Žokem, jsou dost irelevantní až obtěžující. --Lenka64 (diskuse) 12. 8. 2012, 18:46 (UTC) PS:poznámky o vychovanosti si nechte od cesty, pokud byste byla "slušná a vychovaná" nehraničila by vaše aktivita tak často s vandalstvím.
Už som, a nie raz, napísala, že s Vami nediskutujem. Čo si Vy myslíte a Vaše rady ma vôbec nezaujímajú, tak šetrite svoj vzácny čas. A opakovane a lopaticky čo sa týka dotyčnej Anny - Anna Celjská, de:Anna von Cilli, hu:Cillei Anna lengyel királyné, ne:Anna van Cilli, pl:Anna Cylejska, ru:Анна Цельская, sl:Ana Celjska, uk:Анна Цельська, takže sem evidentne nepatrí. Na Vaše nacionalistické poznámky a dôkazy Vašej slušnosti reagovať nebudem, zásadne sa tak nezhadzujem. --Lalina (diskuse) 16. 8. 2012, 16:17 (UTC) P.S. Vysvetlenie pre nezainteresovaných, aby sa nečudovali mojej reakcii - výsledok mojich (a nielen mojich) viacerých skúseností s Lenkou64.
Pokud budete dělat zmatky a škodit v článcích, které mi padají do Sledovaných stránek, musím bohužel reagovat. Stačí málo - dělat to dobře a nepoškozovat cs wiki. --Lenka64 (diskuse) 16. 8. 2012, 18:44 (UTC)