Diskuse:Škoda Garde

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

jsem autorem tohoto clanku a vlastnikem stranek http://garde.plivnik.cz

M a r c e l

v pripade jakychkoliv nejasnosti je mozne mne kontaktovat na teto e-mailove adrese marcel@plivnik.cz (ta je uvedena i na GARDEwebu u adminu, tak by mohlo byt zrejme, ze jsem skutecne vlastnikem autorskych prav na tento clanek, uz nevim jak jinak sem informace ktere jsem chtel poskytnout vlozit, takze delejte jak uznate za vhodne, ale ja to vzdavam ...)

V článku je použit materiál (http://garde.plivnik.cz) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2006102610000448.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Dal jsem na to znovu copyvio, protože dole na té stránce je napsáno: "Škoda Auto a.s. (I. a II. vydání návodu k obsluze a údržbě), Andrt : Údržba a opravy automobilů Š105.120.125.130.135.136.Garde.Rapid, internet, GARDEkonfera". Nevěřím, že nejde o víceméně doslovnou kopii. Miraceti 5. 12. 2008, 09:41 (UTC)