Soubor:Krajem Chrudimky, CZ171231-019.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(1 795 × 3 208 pixelů, velikost souboru: 1,88 MB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: Homeland trail of the Region of Chrudimka River, the point "Vojtech's hill", marked with the number 3 on the information board (only czech). "Vojtech's hill" is part of the specially protected territory of the nature reserve with name "Volákův" hill in the Protected Landscape Area "Žďárské" hills. At the homeland trail is point No. 4 with name Meadows with the river in the locality "Lány" away 1.3 km. Photo location: Czechia, Pardubice Region, municipality Kameničky, the nature reserve "Volákův" hill.
Čeština: Vlastivědná stezka Krajem Chrudimky, stanoviště Vojtěchův kopec, označené číslem 3 na informační tabuli. Vojtěchův kopec (673,8 m) je součástí zvláště chráněného území přírodní rezervace Volákův kopec v Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy. Na vlastivědné stezce je stanoviště 4 s názvem Luční niva Lány vzdálené 1,3 km. Foto lokace: Česko, Pardubický kraj, obec Kameničky, Kameničská vrchovina, přírodní rezervace Volákův kopec (100°).
Datum
Zdroj Vlastní dílo
Autor Josef Kreuz (PEPan)
Pozice fotografa49° 43′ 47,91″ s. š., 15° 58′ 24,8″ v. d.  Heading=100° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento snímek a mnohé další na: OpenStreetMapinfo
Faktografie – doplnění textu na informační tabuli:

V textu zmíněný Chlumětínský potok vtéká do rybníku Krejcar od jihovýchodu a odvádí vody v malém průtoku dále k severozápadu do rybníku Groš, který je průtočný řekou Chrudimkou západně od Vojtěchova kopce. Takto je vyznačen průběh Chlumětínského potoku na základní mapě Česka. Od ústí Chlumětínského potoku do rybníku Krejcar je ovšem podél jeho jižního okraje obtokové koryto (na mapě nevyznačené) odvádějící částečně vody z Chlumětínského potoku a také z přelivu rybníku Krejcar do lesní lokality Ohrady, kde přibírá vody i z odtoku v hrázi rybníku a zhruba ve vzdálenosti 500 m je odvádí do Krejcarského potoku. Některé mapy uvádí vodoteč v korytě od hráze rybníku Krejcar k soutoku s Krejcarským potokem jako pokračující Chlumětínský potok. V takovém případě by Chlumětínský potok nebyl levostranným přítokem Chrudimky, ale pravostranným přítokem Krejcarského potoku.

Externí odkazy:

Licence

Já, držitel autorských práv k tomuto dílu, ho tímto zveřejňuji za podmínek následující licence:
w:cs:Creative Commons
uveďte autora zachovejte licenci
Dílo smíte:
  • šířit – kopírovat, distribuovat a sdělovat veřejnosti
  • upravovat – pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech
Za těchto podmínek:
  • uveďte autora – Máte povinnost uvést autorství, poskytnout odkaz na licenci a uvést, pokud jste provedli změny. Toho můžete docílit jakýmkoli rozumným způsobem, avšak ne způsobem naznačujícím, že by poskytovatel licence schvaloval nebo podporoval vás nebo vaše užití díla.
  • zachovejte licenci – Pokud tento materiál jakkoliv upravíte, přepracujete nebo použijete ve svém díle, musíte své příspěvky šířit pod stejnou nebo slučitelnou licencí jako originál.

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

49°43'47.914"N, 15°58'24.798"E

směr pohledu: 100,0 stupeň

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná6. 1. 2018, 14:10Náhled verze z 6. 1. 2018, 14:101 795 × 3 208 (1,88 MB)PEPanUser created page with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka:

Metadata