Soubor:Karel Weishäupl Horska Kvilda Sumava.gif

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(2 583 × 3 600 pixelů, velikost souboru: 3,3 MB, MIME typ: image/gif)

Popis

Popis
Čeština: Karel Weishäupl (Karl Weishäupl) byl ranhojič a vyhledávaný šumavský léčitel ale především napravovač vykloubených končetin, respektive narovnavač zlomených dlouhých kostí sídlící na Horské Kvildě. Reprodukce kresby neznámého umělce před rokem 1951, Muzeum Šumavy.
English: Karel Weishäupl (Karl Weishäupl) was a wound healer and a sought-after Sumava healer, but above all a fixer of dislocated limbs, or straightener of broken long bones, based in Horská Kvilda. Reproduction of a drawing by an unknown artist before 1951, Šumava Museum.
Datum before year 1951
Zdroj
  • CZ: Ze sbírek Muzea Šumavy v Kašperských Horách
  • EN: From the collections of the Šumava Museum in Kašperské Hory
Autor
  • CZ: Portrét (kresba) Karla Weishäupla od neznámého šumavského umělce
  • EN: Portrait (drawing) of Karel Weishäupl by an unknown Šumava artist

Licence

Public domain
Tento obrázek (anebo jiný typ souboru) je volné dílo, protože doba ochrany autorských práv již vypršela a autor tohoto díla je neznámý.
To platí v zemích Evropské unie a dalších státech, které chrání autorská práva autorů po dobu 70 let od zveřejnění, pokud autor zůstal neznámý.
Důležité upozornění: Vždy co nejpřesněji uvádějte zdroj souboru a ujistěte se, že autor se skutečně nikdy nepřihlásil.
Flag of Europe
Flag of Europe
Warning sign
Warning sign
Poznámka: V Německu a možná i dalších zemích jsou některá anonymní díla zveřejněná před 1. červencem 1995 chráněna ještě 70 let po smrti autora. Pokud se autor veřejně přihlásil, tuto šablonu nepoužívejte. Pokud je dílo anonymní nebo pseudonymní, použijte tuto šablonu pro díla zveřejněná před více než 70 lety. U děl zveřejněných ve Velké Británii zvažte použití šablony PD-UK-unknown.

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná19. 8. 2022, 16:16Náhled verze z 19. 8. 2022, 16:162 583 × 3 600 (3,3 MB)Mojmir ChuravyUploaded a work by * CZ: Portrét (kresba) Karla Weishäupla od neznámého šumavského umělce * EN: Portrait (drawing) of Karel Weishäupl by an unknown Šumava artist from * CZ: Ze sbírek Muzea Šumavy v Kašperských Horách * EN: From the collections of the Šumava Museum in Kašperské Hory with UploadWizard

Tento soubor používá následující stránka: