Soubor:CODAG-diagram.cs.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

CODAG-diagram.cs.png(700 × 381 pixelů, velikost souboru: 37 KB, MIME typ: image/png)

Popis

Popis
Čeština: Schématický diagram zapojení námořního pohonného systému typu cs:CODAG pro dvě hřídele. Redukční a propojovací převodovka bývají zpravidla spojeny v jednu. Pokud jsou spuštěny pouze dieselmotory, je plynová turbína odpojena (spojkou mezi redukční a propojovací převodovkou).
Datum

25. května 2007 (datum prvotního načtení souboru)

(Původní text: „25.5.2007)
Zdroj

Na Commons přeneseno z cs.wikipedia.

(Původní text: „http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:CODAG-diagram.png)
Autor

Původně soubor načetl Ozzy na projektu Wikipedie v jazyce čeština

(Původní text: „anglický originál: Alureiter, český překlad: cs:Wikipedista:Ozzy)
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Autor dílo uvolnil jako cs:volné dílo, já ho jenom přeložil a pod stejnou licencí pouštím dále...
Tento obrázek (skupina diagram) by měl být vytvořen pomocí vektorové grafiky jako SVG soubor. To má několik výhod; podrobnosti najdete na stránce Commons:Media for cleanup. Je-li SVG verze tohoto obrázku již k dispozici, prosím nahrajte ji. Po nahrání nahraďte tuto šablonu šablonou {{Vector version available|jméno nového obrázku.svg}}.
Tento obrázek (nebo všechny obrázky v této kategorii) obsahují popisky či legendu v konkrétním písmě nebo jazyce a měly by se převést do jazykově neutrální podoby. To by umožnilo jeho použití ve všech projektech Wikimedia, a co víc, ve všech jazykových verzích.

Bahasa Melayu  català  čeština  Deutsch  English  español  français  italiano  magyar  Nederlands  Plattdüütsch  português  sicilianu  slovenčina  suomi  беларуская (тарашкевіца)‎  македонски  русский  српски / srpski  한국어  日本語  中文  中文(简体)‎  فارسی  +/−

Licence

Public domain This work was previously under Public Domain, or a Free License. It has been digitally enhanced and/or modified. This derivative work has been (or is hereby) released into the public domain by its author, Ozzy at the Czech Wikipedia project. This applies worldwide.

In some countries this is not legally possible; if so:
Ozzy grants anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.


English  简体中文‎  繁體中文‎  +/−

Původní historie souboru

Původní stránka s popisem souboru byla zde. Všechna následující uživatelská jména odkazují na projekt cs.wikipedia.
  • 2007-05-25 07:21 Ozzy 700×381×8 (37463 bytes) {{Popis souboru | popis = Schématický diagram zapojení námořního pohonného systému typu [[CODAG]] pro dvě hřídele. Redukční a propojovací převodovka bývají zpravidla spojeny v jednu. Pokud jsou spuštěny pouze dieselmotory, je plynová

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

f00cb137ba6d0c773d2f3563334b78a32939b6c1

37 463 bajt

381 pixel

700 pixel

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná14. 11. 2007, 22:06Náhled verze z 14. 11. 2007, 22:06700 × 381 (37 KB)File Upload Bot (Martin Kozák) {{Information |Description={{cs|Schématický diagram zapojení námořního pohonného systému typu cs:CODAG pro dvě hřídele. Redukční a propojovací převodovka bývají zpravidla spojeny v jednu. Pokud jsou spuštěny pouze dieselmotory, j

Tento soubor používá následující stránka: