Soubor:Dallin H. Oaks3.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Původní soubor(522 × 696 pixelů, velikost souboru: 34 KB, MIME typ: image/jpeg)

Popis

Popis
English: Dallin H. Oaks, while President of Brigham Young University, a member of the Quorum of the Twelve Apostles of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, former professor of law at the University of Chicago Law School, and a former justice of the Utah Supreme Court.
Datum
Zdroj The Banyan: 1977 page 186
Autor Associated Students of Brigham Young University
Svolení
(Užití tohoto souboru)
Copyright was not registered and no notice was given, therefore it has fallen into the public domain per US law.
   See Copyright registration 1977
Další verze
Personality rights Přestože je toto dílo pod svobodnou licencí nebo volné, může být jeho užití omezeno zákony na ochranu osobnosti vyobrazených osob, pokud s takovým užitím nesouhlasily. V těchto případech vás může ochránit model release nebo jiný doklad o souhlasu. Přestože to není jeho povinnost, může vám se získáním takového dokladu pomoci uživatel, který soubor načetl. Více informací se dočtete v našem vyloučení odpovědnosti.

Licence

Toto je volné dílo, neboť bylo vydáno ve Spojených státech mezi roky 1929 a 1977 bez copyrightové výhrady. Pokud není jeho autor již mnoho let mrtev, je stále autorskoprávně chráněno v zemích, které na americká díla neuplatňují pravidlo kratší doby ochrany, jako jsou například Kanada (50 p.m.a.), Čína (50 p.m.a., netýká se Hongkongu či Macaa), Německo (70 p.m.a.), Mexiko (100 p.m.a.), Švýcarsko (70 p.m.a.) a další země s individuálními smlouvami. Více informací najdete v tomto přehledu.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  čeština  Deutsch  Ελληνικά  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  한국어  македонски  Nederlands  português  русский  sicilianu  slovenščina  ไทย  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Flag of the United States
Flag of the United States

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná19. 3. 2012, 20:25Náhled verze z 19. 3. 2012, 20:25522 × 696 (34 KB)ARTEST4ECHO== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{en|1={{w|Dallin H. Oaks}}, while resident of {{w|Brigham Young University}}, a member of the {{w|Quorum of the Twelve Apostles (LDS Church)|Quorum of the Twelve Apostles}} of {{w|The Church of Jesus C...

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru